700 Lei BONUS

+ 4 Free Bet

pentru jucătorii noi

Vreau Bonusul
Unic in Romania

Winnerii fac diferența

Ai auzit de noul Bonus de Bun Venit pe Sport de la Winner? 700 lei în plus la primele 4 depuneri. Condiții de rulaj extrem de accesibile, iar formula câștigătoare conține și 4 Free Bet-uri, câte unul pentru fiecare depunere. Asta înseamnă plus 125 lei în contul tău cu pariurile gratuite. Cotele live și pre-match pe Cupele Europene, Ligile de Top și meciurile Echipelor Naționale trec într-o nouă eră cu noul Bonusul Sport de la Winner. Încearcă și Happy Hour! În fiecare seară câștigi pe bandă rulantă premii-surpriză, indiferent pe ce sport pariezi, single sau combo.

Vreau Bonusul
Incearca noua aplicatie

Încearcă noua aplicație

La Winner încercăm tot timpul să oferim jucătorilor cea mai bună experiență de joc pentru pariuri online. Iar noua aplicație Winner este cel mai bun exemplu. Pariezi mai simplu și mai rapid. În plus, câștigi cu cele mai mari cote la pariuri și bonusuri. Te ținem informat cu știri și analize și ai parte de cele mai tari promoții. Avem un extra bonus de bun venit! E al tău cât ai zice Winner! Descarcă aplicația și pariază de oriunde ai fi!

Ai parte de retrageri rapide, cashout, pariuri instant, live tracker și statistici de ultimă oră direct în Winner App. În plus, te bucuri de aceeași ofertă online și în agenții. Pariuri live și biletul zilei la un click distanță.

App Store Google Play
Vreau Bonusul